fbpx

Кои сме ние!

Live Media во склоп на НЕТКОН СИСТЕМИ ДООЕЛ започна со работа во 2015та година.
Благодарение на активниот развој и користењето на најновите маркетинг алатки и стратегии успеавме за овој период да постигнеме врвни резултати за нашите клиенти.

НЕКОЛКУ ЗНАЧАЈНИ ФАКТИ

100000+

КРЕИРАНИ ГРАФИЧКИ СОДРЖИНИ

120+

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

60+

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

120,000$+

МЕНАЏИРАН МАРКЕТИНГ БУЏЕТ

СОРАБОТУВАЈ СО НАС!

Побарај не и ќе изнајдеме начин како да го “размрдаме“ твојот бизнис!

TOP