fbpx

Станете дел од нашиот тим!

LiveMedia има постојана потреба од нови членови на тимот кои ќе го дадат својот придонес во нашата работа.

Ние растеме! Растете и вие со нас!

Нашиот тим има постојано потреба од проширување и надградување.

Затоа секогаш сме отворени за нови лица кои сакаат да придонесат и да се вложат во креирањето на успешната приказна на LiveMedia.

Доколку се пронаоѓате во некоја од подолу наведените позиции и поседувате вештини и знаења кои ни требаат ние со задоволство би сакале да ве запознаеме и да дознаеме повеќе за вас.

Затоа изберете некоја од позициите и аплицирајте на info@livemedia.mk

Опис

Продажбата е клучниот сегмент за секоја компанија. Затоа ние посветуваме посебно внимание и вложуваме енергија и знаењет во нашиот продажен тим.

Доколку сте отворени, комуникативни, со желба да запознавате нови луѓе и имате вештини да едуцирате и преговарате тогаш ова е местото за вас.

Вештини

 • Минимум ССС
 • Продажни комуникациски вештини;
 • Познавање на Office програмите (Word,Excel, PowerPoint, Access);
 • Добро познавања на web технологија, интернет, маркетинг;
 • Желба за постојано учење и комуникација
 • Реализација до таргети и рокови
 • Не се плашите од негативен одговор
 • Упорни сте и истрајни
 • Искрени, отворени, способни за брзо решавање на проблеми под притисок.

Опис

Оваа позиција бара континуирана посветенос и прецеизност за успешно извршување. Доколку ве бидува со бројки, документи, регулативи и извештаи и воедно уживате во прецизноста и организираноста тогаш ве очекуваме.

Технички вештини

 • Минимум ССС (економски смер) или ВСС
 • Одлично познавање на Office (Word,Excell)
 • Oдлично познавање на Интернет
 • Лесна и брза ориентација на нови платформи и интерфејси
 • Познавање на административно-финансиско работење и претходно искуство ќе се смета за предност но не е задолжително
 • Способност за репетитивна работа
 • Организираност и дисциплина во работата.

Опис

Ние постојано имаме потреба од графички дизајнери кои сакаат да ја изразат својата креативност преку работа во LiveMedia

Доколку веќе имате свое реализирано портфолио и сакате да го проширите искуството и знаењето а воедно да бидете дел од динамичен креативен тим кој неуморно работи за потребите на клиентите тогаш сте добредојдени.

Технички вештини

 • Одлично познавање на графички софтвер (Adobe Pro, CorelDraw);
 • Познавање на основи на веб дизајн (HTML, CSS, JavaScript)
 • Креативно размислување и решавање на проблеми;
 • Тимски играч;
 • Претходно искуство се смета за предност;
 • Задолжително портфолио на сработени проекти.
TOP