fbpx

Најголемиот дел од специфичните дејности во Македонија (со мали исклучоци) сеуште доцнат во искористувањето на социјалните медиуми и поволностите кои ги нудат тие. Од ова не се ислучок и здравствените работници, докторите по општа медицина, специјалистите па дури и психијатрите и физио-терапевтите.

Поради постојаната потреба да патувам, имав прилика да ги посетам скоро сите градови во Македонија, посебно источниот дел и да се сретнам со многу млади и средовечни претприемачи кои се обидуваат да создадат нешто за себе и за своите најблиски.

TOP