fbpx

Adut.mk

Адут ГВН се едни од водечките компании во Македонија за производство и пакување на зачини и додатоци во исхраната. Чест ни е што воведовме дигитализација во сегментот на маркетингот и отворивме нови перспективи за нив. Сето тоа беше поддржано и помогнато од УСАИД и CEED Македонија.

CONTACT INFO

Mulberry St, New York, NY 10012, USA

1.900.256.332
1.900.256.334

hello@yourwebsite.com
www.hogash.com

TOP