fbpx

Fresco

Ресторан Fresko е нов ланец на Bar&Grill ресторани кои можете да ги најдете на бензинските станици на Лукоил. Прекрасно место со вкусни специјалитети и врвна услуга. Драго ни е што ни ја доделија задачата токму на нас за да се погржимие за нивниот изглед.

CONTACT INFO

Mulberry St, New York, NY 10012, USA

1.900.256.332
1.900.256.334

hello@yourwebsite.com
www.hogash.com

TOP