fbpx

Makstore.mk

Еден од водешките шопинг сервиси во Македонија со преку 130.000 следачи ширум социјалните мрежи. Драго ни е што од самиот почеток Makstore.mk е наше дело и потврда низ резултати за она што можеме да го направиме.
Започнавме со само 1200фанови на Facebook и без веб стрнаица. Креиравме база од преку 150.000 фанови, уникатна шопинг платформа и мобилна апликација за сите уреди.

CONTACT INFO

Mulberry St, New York, NY 10012, USA

1.900.256.332
1.900.256.334

hello@yourwebsite.com
www.hogash.com

TOP